Ungpride uppdaterar och din hjälp behövs!

Vår ungpride.munstadi.fi hemsida fyllde två år undefär sex månader sen. Sidan har fungerat som en resurs för oss finlandssvenska regnbågsunga, samt ett ställe för våra vänner, föräldrar och lärare att bekanta sig med var det innebär är att vara ung och queer i svenskfinland. Under två år har både UNGPRIDE och världen gått igenom förändringar och förnyelser och därmed har vi orsak att också uppdatera den här sidan!

Det har kommit ut (haha) massor med nya hbtiqa+ filmer, det finns tonvis med böcker som vi inte ännu läst och lagt till i våra rekommendationer, för att inte tala om den (tillsvidare) totala avsaknaden av spel med regnbågigt innehåll!

För att rätta till och lägga till det som saknas och finslipa det vi redan har vill vi bjuda in både gamla och nya UNGPRIDE medlemmar till en Munstadi-workshop måndagen 18.6.2018, kl. 17.00 på Happi Pride (Sörnäs strandväg 31, 2 vån.). Vi letar efter rekommendationer av alla slag (film, tv, böcker, artiklar, spel, youtube, musik, nätsidor, etc.) och hör gärna på förslag till hur den här sidan kunde förbättras eller vad som ännu saknas från den. Finns det till exempel termer att lägga till i vår infobank? Flaggor finns det åtminstone flera av!

Om du dessutom har varit nyfiken på att publicera något på vår blogg, eller plötsligt blev inspirerad att göra det, är det här ett utmärkt tillfälle att få hjälp med det! Tröskeln är låg och vi skriver både enkelt och kort och längre och djupare om allting som är roligt, seriöst, tankeväckande, intressant och inspirerande.

Idéer och inlägg tas även emot av dem som inte kan komma på plats, till exempel via e-post till ungpride@gmail.com