Tillsammans känns det lättare

Att begränsas sina sociala kontakter och dagliga rutiner blandat med oro kan medföra väldigt många olika känslor. Det gäller att försöka anpassa sig till de nya situationerna, men det är också tillåtet att vara ledsen och osäker. Det viktigaste är att ingen skall känna sig ensam i dessa tider, tillsammans är det lättare.

Ungdomsarbetet hittar nya former. Väldigt många som arbetar med unga har reagerat snabbt och finns till för var och en som behöver stöd, vilket är väldigt viktigt. Också vi finns till för att skapa trygghet och gemenskap. Den som vill fråga, prata, ventilera eller bara vara tyst tillsammans ska alltså inte tveka att ta kontakt. Man kan både chatta, maila och prata med oss. Om vi inte svarar direkt hör vi av oss så fort möjligheten finns. Vi finns till för er dagligen.

För att göra dagarna lite mera inspirerande och mindre ångestfyllda försöker vi samla ihop lite tips och råd och dela med oss av dem på våra sociala medier och hemsidor. Vi tar gärna emot era ideer. Vi försöker också ordna en del gruppträffar med olika teman på Discord för att uppehålla vår gemenskap. Nästa vecka håller vi skivråd som planerat på torsdagen, men i lite andra former. Mera info på kommande på måndag.

Ha en fin helg!

Nicole 040 6623913 / nicole.stambej@hel.fi Ungdomsarbetaren Nicole

Mathias 040 6546086 / mathias.uutela@hel.fi Ungdomsarbetaren Mathias

Påminner även om att Ärligt talat-chatten finns till med utökade öppettider om du vill diskutera anonymt.
Varje må, ti och to kl 19-22 och även må, ons och fre kl 10-13.
Chatten finns på arligttalat.fi