Rocky Horror 1-års jubileum på Happi Pride

Nu är det dags igen med sång och konfettiregn! Vi firar vårt 1-års jubileum av The Rocky Horror Picture Show visningar på Happi Pride!

Spektaklet går av den 2.3. kl. 16-20.30. Filmvisningen börjar kl. 17 och tar ungefär 1,5h. Liksom ett år sedan firar vi tillsammans med alla som vistas i utrymmet, dvs. kommer programmet att gå på engelska för att alla skall kunna hänga med. Filmen har en åldersgräns på 16 år. För att alla skall rymmas att se på filmen bekvämt har vi ett begränsat antal platser.

Anmäl dig här/Sign up here

The Rocky Horror Picture Show är en kultfilm från 70-talet. Det är en humoristisk musikal med referenser till gamla sci-fi och skräckfilmer. Filmen gjorde inte succé på det traditionella sättet, men fick entusiastiska anhängare som började sjunga och spela med, ropa ut repliker och klä ut sig till karaktärerna. Det växte till ett välkänt fenomen som spred sig runt världen. Numera innefattar publikdeltagande även mer kuriös rekvisita. A toast!

För att delta i evenemangen krävs ingen kännedom av fenomenet; under kvällen bjuder vi på tillbehör och en introduktion till filmvisningen. Vi uppmuntrar alla att klä ut sig, men det är absolut inget måste. Frank-N-Furter, Magenta och Riff Raff finns bland publiken för att se till att alla har det roligt och hålls med i svängarna!

 

Läs mer om våra Rocky Horror äventyr här:

Första visningen

Presentation av karaktärerna

En personlig reflektion

 

Tl;dr:

Anmälan: klicka här (anmälan är öppen tills fredagen 1.3. kl. 23.59, eller så länge det finns platser)

Adress: Happi Pride (Sörnäs strandväg 31, 2:a våningen)

Tid: kl. 16:00-20:30, 2 mars 2019 (filmen kör i gång kl. 17:00)

Frågor? ring handledare Nicole 040 6623913

Om du måste avboka, vänligen meddela om det i tid!