Regnbågshelgens ungdomskväll 13.10

 

Regnbågshelgens ungdomskväll är här igen!

Hjärtligt välkomna på Regnbågshelgens ungdomskväll! I år bjuder UNGPRIDE på en förevisning av den hyllade queerfilmen Screwed (Pihalla, 2017) om två finska tonårspojkar som blir kära i varandra. Filmen har endast visats på filmfestivaler i bl.a. San Francisco och bara en gång tidigare i Finland.

Efter filmen hålls en diskussionsstund med regissören Nils-Erik Ekblom som är årets inbjudna gäst, vilket vi är jätteglada för!

Det roliga tar inte slut där 🙂 I början av kvällen delas Lilla Guldankan högtidligt ut av Regnbågsankans ordförande Catzo. Vi bjuder dessutom på musik, snacks och en härlig gemenskap.

Dörrarna öppnar kl 18, och filmförevisningen kör igång ca 19.00. Vi uppskattar om du kommer i god tid och trivs med oss hela kvällen. Kvällens gäster har lovat stanna till slut och umgås med oss för hela slanten 🙂

Om du vet att du tänker komma, klicka “Kommer”, eftersom lokalen rymmer högst 40 personer. Vid riktigt stort intresse hittar vi en annan lokal. Lokalen är tillgänglig, men saknar inva-wc. Kontakta oss på förhand vid specialbehov.

UNGPRIDE är Ungdomstjänsternas regnbågsungdomsgrupp. Evenemanget är gratis, och riktas till ungdomar och unga vuxna i åldern 15-29.

Programmet och diskussionen går enbart på svenska. Filmen är finskspråkig med engelsk textning.

Adress: Georgsgatan 31, runt hörnet från Luckans ytterdörr.

 

Ungprides facebookevenemang
screwedfilm.com
imdb.com/title/tt6577814/
u
ngpride.munstadi.fi

 

 

 

 

 

Frågor?
Kontakta Nicole: nicole.stambej@hel.fi eller 040 662 3913