Internetdjur som gör din dag gladare!

Som en glad och lätt avslutning på veckan listar vi våra favoritdjur på nätet vars äventyr man kan följa med!

Curious Zelda

Curious Zelda är en katt som är alltid lite confused över vad som händer, men också en skicklig poet. Du kan följa med Zeldas äventyr på t.ex. Instagram och Facebook, och kolla in kreativa dikterna som ofta handlar om Zeldas vardag eller det konstiga som händer omkring.

 

 

 

Tito the Raccoon (och Cheeto!)

Tvättbjörnar är något av det finaste som finns. I vissa fall är man tvungen att rädda dem och ge dem ett nytt hem. Det har också familjen som har Tito och Cheeto gjort. Just nu råkar Tito vara ute på vift, men det finns massvis av videon på YouTube-kanalen där båda tvättbjörnarnas dagliga äventyr kan följas med. Tvättbjörnarna finns också bl.a. på Instagram.

 

Busby and the Babez

Busby, Peach, Truffle och Lilith är coola tamillrar:

 

Björnar i finska naturen

För att se coola bilder på björnar i finska naturen, rekommenderar vi fotografen Valtteri Mulkahainens Instagram-profil. Genom dessa bilder kommer man kanske närmare finska naturens mäktigaste djur än någonsin förr.

 

 

The Lion Whisperer

Sist men inte minst, tipsar vi om YouTube-kanalen The Lion Whisperer. Kanalen visar djurarnas dagliga liv på The Kevin Richardson Wildlife Sanctuary i Sydafrika, och vill utbilda och öka medvetenhet på ett ansvarsfullt sätt.