Glad Pridevecka!

Äntligen Pridevecka! Ungpride är såklart med under Prideveckan i år, och gör saker tillsammans. I slutet av veckan blir det större festligheter eftersom Helsingfors stads regnbågsungdomsverksamhet byter namn, då vi flyttat ut från Happi. På Ungas Pride House händer det någonting varje dag, men också det virtuella programmet är mångsidigt och värt att ta del av. 

Hela programmet hittas här: https://helsinkipride2020.fi/  

Det här deltar Ungpride åtminstone i, häng gärna med <3 

TORSDAG 10.9 

På torsdagen den 10.9 tänkte vi besöka några prideprogram för unga tillsammans. Vi har träff kl 15.30 på Ungas Pride House som i år finns i Nationalmuseet, Mannerheimvägen 34, 00100 Helsingfors. Kom gärna med då, eller häng på senare. Vi börjar med att bekanta oss med programmen på Ungas Pride House och avslutar med att besöka Annegården. Där emellan rör vi oss i centrum, och går kanske tillsammans och äter något på egen bekostnad.  

Hör gärna av dig ifall du gärna vill hänga med men mötas tidigare/senare eller på ett annat ställe till Nicole: 040 662 3913 så fixar vi det 🙂  

FREDAG 11.9 

Ungdomstjänsterna firar regnbågsungdomsverksamhetens nya namn IrisHelsinki. Vi välkomnar alla våra regnbågsungdomsgrupper till Drumsö för en gemensam ungdomskväll kl 17.30-20.30 med färgglatt program och invigningskaka.  

Adress: Smedjeviksvägen 10 Ab, samma byggnad som biblioteket. 

SÖNDAG 12.9 

Utomhusfilmförevisning på Richardsgatans biblioteks stämningsfulla innergård kl 19. Under veckan avslöjas vilken film som visas.  

Adress: Richardsgatan 3. 

Glad Pridevecka!