Bakom kulisserna ramlar kulisserna omkull //AKA #hownottorunawebpage

hoppsan!

 

“Bakom kulisserna…..där ramlade kulisserna hela tiden omkull, men konstigt nog såg publiken aldrig att kulisserna stod snett…”  – ancient proverb

 

Det är inte så lätt att skapa en hemsida. Det krävs många människor för flera olika uppgifter. Vi är tacksamma för all hjälp vi fått och den tid vi haft på oss att öva. För rejält med hjälp och övning har det krävt!

Medan vi såg mängden likes på vår Facebook-fan page stiga, ökade svettet på pannan och skrattet i magen. Hanna låg på golvet. Som vanligt.

Vi började kommunicera med hjälp av olika hashtags:

#hownotttorunawebpage

#infomercial

#thiskeepshappening

#failhastags

#hownottorunawebpagepartonemillion

Och #långläsning efter att ha växlat ungefär 1000 meddelanden under en endaste dag,*ahem* kväll, *kröhöm* natt.

Hälften av våra meddelanden var bara #jokejoke om hur allt går åt skogen. Om hur vi inte vet vad vi håller på med och hur vi på något sätt eventuellt lyckades lösa problemen.

Vi raderade av misstag hela sidor, laddade upp inlägg otaliga gånger innan de syntes så som vi ville att de skulle. Men vi lyckades till slut. Sidorna började bli klara. De blev snygga. Vi har samlat en otroligt bra infobank som redan kommit till nytta flera gånger. Det har blivit en fungerande helhet. En värdeful resurs. För oss och för alla intresserade och berörda.

Det här är början till någonting riktigt bra. Det har vi alltid vetat. Därför orkar vi med våra misstag. För att lära oss av dem, för att sedan kunna skapa något otroligt.

 

Jag lämnar er med några smulor utav vår växling

mitt inlagg syns inte

nagontingroligtislutet