Kontakt

 

ungpride@gmail.com

Följ oss också på andra kanaler:

 

Vår Facebook Fan Page

Instagram

tumblr

Youtube

Soundcloud

Twitter

 

Refugees welcome. Videohälsning till HBTIQA-flyktingarnas stödgrupp <3

 

Vilka är vi?

Vi är Helsingfors Ungdomstjänsters svenskspråkiga regnbågsungdomar i åldern 15-25 år.
Vi har en fin gemenskap som det absolut lönar sig att ta del av om du funderar på identitet och mångfald.

 

I UNGPRIDE låter vi dig fundera på vem du själv är och vad du själv vill och träffa andra ungdomar som du har mycket gemensamt med.

Vi träffas och har trevligt tillsammans. Vi diskuterar, umgås, fikar, spelar spel, ser på film, skriver, bloggar, podcastar och är bra kompisar med varandra. Vi upplever saker tillsammans och lär oss att se världen med nya ögon.

Gruppen är öppen för svenskspråkiga ungdomar som är homosexuella, bisexuella, transpersoner, asexuella, interkönade, queer eller som bara fundersamma över sin sexuella läggning. Vi jobbar med identitet och mångfald och välkomnar alla upp till 25 år.

Vi träffas i centrala Helsingfors på torsdag kvällar och har alltid två erfarna ledare med. Vill du veta mera berättar vi gärna tid och plats och ger dig mer info. Om du inte vill behöver du inte berätta ditt riktiga namn för de andra.

Sprid gärna ordet ifall du känner och vet någon som vill vara med. Vi vill gärna utöka familjen med många nya medlemmar. Vi önskar nämligen att så många som möjligt får chansen att uppleva samma gemenskap som vi <3

Gruppen handleds av Tobias Larsson och Nicole Stambej som arbetar mycket med ungdomar och mångfaldsfrågor via Ungdomstjänsterna i Helsingfors och Regnbågsankan rf.
Kontakta handledarna om du är intresserad att höra mer:

 

Nicole
nicole.stambej@hel.fi
tfn. 040 662 3913
Facebook: Ungdomsarbetaren Nicole

Tobias
eriktobiaslarsson@gmail.com  
tfn. 044 297 5476

 

image